~PROMOSI-PROMOSI NOVEMBER 2013~

Vivix Best Offer!

Vivix Best Offer!

Bulan ni promosi Vivix tau!!! Dengan sukacitanya saya beri diskaun 30%!!

Wahhh best!!!

Kenapa best sebab vivix ni banyak sangat kelebihan dan mampu merawat penyakit-penyakit serius…
~Diabetis
~Kolestrol tinggi
~Penyakit jantung
~Tekanan darah tinggi
~Kencing manis
~Osteoporisis, masalah sakit sendi dan tulang
~Gout
~Letih
~Metabolisme badan rendah(antara sebab sukar turun berat badan
~Masalah kulit dan bintik penuaan(kedut)
~Katarak dan masalah mata
~Masalah saraf
~Kanser dan tumor

Untuk pertanyaan / konsultansi percuma berkaitan vitamin Shaklee hubungi Murni 012-657 8121.

Advertisements

~Vivix Sama Banyaknya Dengan Vitamin2 Shaklee??~

HUBUNGI MURNI UNTUK DISCOUNT!!!

HUBUNGI MURNI UNTUK DISCOUNT!!!


Vivix merupakan produk terbaru Shaklee yang baru sampai ke Malaysia tahun 2010. Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Siapa yang memerlukan Vivix? Ya, sesiapa sahaja (dewasa) yang mahu mendapat khasiat polifenol semulajadi yang tinggi, demi sebuah kesihatan.

Biasanya kami menyarankan sekiranya mengambil Vivix, tidak perlu mengambil suplemen lain. Ya, ini kerana harganya yang agak mahal. Namun, sebenarnya Vivix boleh diambil dengan suplemen lain, kerana ia memberi kesan sinergi bila diambil bersama-sama. Walau bagaimanapun, Vivix sahaja sudah cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

Vivix perlu disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama.

Vivix bertindak dalam 4 cara:
1. Mempertahankan sel (cell defense)

2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)

3. Memperbaiki sel (cell repair)

4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk pertanyaan / konsultansi percuma berkaitan vitamin Shaklee hubungi Murni 012-657 8121.

Promosi MEI 2013~Shaklee VIVIX>Tonik Anti-Penuaan Terhebat!!!

Terus terang Muni katakan..Muni tak pernah guna Vivix ni..Haiyakk Muni mcm mana u mau jual loh, mcm mana u mau org beli lor..Disebabkan ade promosi bulan ini..Muni akan grab dan kenal pasti ape keistimewaannya..wink wink…

25 Tahun lebih muda tuh..Cayalah!!!

25 Tahun lebih muda tuh..Cayalah!!!


Berbunga hati Muni bile kate 25 tahun lebih muda..hihi walaupun kalau Muni pakai seluar track suit ngan t-shirt org akan kate..adik student lagi ke? haha..meleret senyum i mak..tapi Muni nak minum jugak Vivix ni sebb promo bulan ni kan..nak jugak org kate i student, student, dan student senantiasa..hak hak..

    Tadaaa promo bulan ni!!

Vivix Promo
Apa itu Vivix?
Adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain.

Apa yang terkandung dalam Vivix ni sampai org kate jadi best?
Vivix mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga dari resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan barang semula jadi, tanpa barang tiruan dan perasa tambahan.

Dan suka Muni nak kongsi bahawa, orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tapi kadar penyakit jantung di Perancis tetap rendah. Setelah bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemuai; Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah.

Apa tu Resveratrol?

  • Anti oksidan yang kuat
  • Anti-inflamasi
  • Anti-kanser
  • vivix_3
    Bile dah tau rahsianya, tak kan kita nak pi minum wain merah plak…dah tentu haram kan..so jalan terbaik untuk kita semua adalah dapatkan Vivix. Sebabnya satu hidangan vivix bersamaan dengan 100 gelas wain merah. Dan dan dan yang pasti vivix mendapat sijil halal dari JAKIM.

    Untuk pertanyaan / konsultansi percuma berkaitan vitamin Shaklee hubungi Murni 012-657 8121.