~PENGEDAR SHAKLEE PUTRAJAYA~ Khasiat Vitamin E Dalam Kehidupan Suami Isteri

*AMARAN = untuk bacaan mereka yang sudah berkahwin sahaja

Kita sering mendengar tentang ‘ubat kuat untuk lelaki’, dan yang paling selalu disebut ialah Viagra. Viagra dikatakan membantu seorang lelaki mencapai tahap seksual yang memuaskan.

Namun tahukah anda hakikatnya segala yang memberi kebaikan, termasuk dalam perhubungan suami isteri, adalah terkandung dalam zat makanan sehari-hari. Pastinya bukanlah ubat-ubat perangsang yang memberi kesan sampingan kepada kesihatan.

Perkara paling asas dalam menyelesaikan masalah berkaitan biologi ialah dengan mengurangkan kebergantungan kepada bahan yang memberi kesan kepada tubuh. Sebaiknya berusaha dengan bahan-bahan natural, dan seeloknya bahan makanan. Dalam menyelesaikan masalah kelelakian suami, sebenarnya rahsianya terkandung dalam Vitamin E.

Malah vitamin E merupakan salah satu bahan (selain bahan2 dari sumber bahan perangsang) dalam Viagra.

Bantuan Vitamin E terhadap masalah kelelakian:

> Lebih tenaga (seksual)
> Ereksi yang lebih lama
> Lebih mudah terangsang
> Libido yang lebih kuat
> Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Vitamin E juga membantu seorang isteri menstabilkan hormonnya sekaligus meningkatkan citarasa seksual.

Mungkin vitamin E boleh diberi jolokan ‘vitamin malam Jumaat’ 🙂

Selain itu, Vitamin E merupakan antioksidan yang hebat dan membantu mengelakkan masalah berkaitan kanser prostat, kanser payudara, kanser serviks dan ovari.

Jadikan hubungan anda dengan pasangan lebih meriah tanpa perlu mengambil bahan-bahan terlarang, mahupun diragui. Dapatkan sebotol vitamin E dan amalkannya, mengkut kajian, hasilnya akan dirasai dalam masa satu minggu. Ehem ehem… 🙂

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk pertanyaan / konsultansi percuma berkaitan vitamin Shaklee hubungi Murni 012-657 8121 atau 012-429 8121.

~PENGEDAR SHAKLEE PUTRAJAYA~ Kulit Cantik, Muda & Tingkatkan Kehangatan Hubungan Suami Isteri

vit e isihat
Sumber i-Sihat November 2011. Produk Shaklee memang setiap bulan akan ada di dalam majalah i-Sihat.

Shaklee Vita-E with Selenium

Memang benar, dan sangatlah rugi pada sesiapa yang masih belum cuba Shaklee Vita-E. Untuk anda yang inginkan kulit cantik dan inginkan ‘kehangatan’ dalam hubungan suami isteri, cubalah sendiri. Anda pasti sukakannya kerana pelaburan anda pasti berbaloi!

Vitamin E merupakan Anti oksida yang hebat, anti penuaan, menyokong dan mempercepat pembaik pulihan otot & baik untuk jantung, dan ada yang menggelarkannya sebagai sex vitamin!

Vitamin E – untuk kulit cantik, bebas cela, lebih muda!

Vita-C dan Vita-E adalah gabungan antioksidan yang powerful, bermanfaat untuk menghapuskan radikal bebas dalam tubuh. Vitamin E menjadikan seseorang nampak muda kerana ia menghalang perkembangan sel penuaan. Shaklee menyediakan Euphoria Set D (Skin Care / Beauty Set) yang mengandungi Vitamin E, Vitamin C dan B Complex.

Gabungan vitamin-vitamin ini sangat berguna untuk mencegah jerawat dan melupuskan parut jerawat baru. Menjadikan wajah lebih berseri dari dalam.

Vitamin E – Tingkatkan kehangatan hubungan suami isteri

Bantuan Vitamin E terhadap masalah kelelakian:
• Lebih tenaga (seksual)
• Ereksi yang lebih lama
• Lebih mudah terangsang
• Libido yang lebih kuat
• Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Vitamin E juga membantu seorang isteri menstabilkan hormonnya sekaligus meningkatkan citarasa seksual.

Mungkin vitamin E boleh diberi jolokan ‘vitamin malam Jumaat’ 🙂

Selain itu, Vitamin E merupakan antioksidan yang hebat dan membantu mengelakkan masalah berkaitan kanser prostat, kanser payudara, kanser serviks dan ovari.

Jadikan hubungan anda dengan pasangan lebih meriah tanpa perlu mengambil bahan-bahan terlarang, mahupun diragui. Dapatkan sebotol vitamin E dan amalkannya, mengikut kajian, hasilnya akan dirasai dalam masa satu minggu – insyaAllah.

Antara fungsi Shaklee Vita E yang lain :
• Vitamin E mencegah segala pertumbuhan abnormal sel terutama kanser
• Vitamin E sangat membantu dalam aspek kesuburan.
• Vitamin E membantu mempercepat proses baik luka.
• Vitamin E membantu pengaliran darah dengan lebih lancar
• Pengambilan vitamin E yang konsisten membantu kawasan gelap itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.
• Vitamin E membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk pertanyaan / konsultansi percuma berkaitan vitamin Shaklee hubungi Murni 012-657 8121 atau 012-429 8121.

~ESP+Cantik+Kurus+Gastrik!!~

Suke sangat ESP tau..kita boleh combined dengan pelbagai vitamin untuk melengkapkan set yang kita inginkan..berikut 3 set yang Murni cadangkan iaitu, Kecantikan, Kuruskan Badan dan Gastrik!!
kecantikan
kurus
gastrik

Next Muni akan update untuk set yang lain pulak ya!! Selamat mandi ESP..

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk pertanyaan / konsultansi percuma berkaitan vitamin Shaklee hubungi Murni 012-657 8121 atau 012-429 8121.

~Hebatnya Vitamin E Shaklee~

HUBUNGI MURNI UNTUK DISCOUNT!!!

HUBUNGI MURNI UNTUK DISCOUNT!!!


Vitamin E Shaklee terdiri daripada Vitamin E d-alpha tocopherol concentrate and d-alpha tocopheryl acetate selain lengkap dengan Selenium.

Vitamin E sahaja tidak sempurna tanpa selenium. Pengambilan vitamin E perlulah lengkap dengan selenium untuk mendapat kesan pengambilan yang optimum manakala tanpa selenium ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik.

Tips Memilih Vitamin E yang terbaik!
Makanlah vitamin E bersumber semulajadi dan ini boleh dilihat pada label botol vitamin anda sama ada ia ‘d’ atau ‘l’.
Bagi yang bertulis pada label dengan ‘d’ ini bermakna ia adalah sumber asli. Manakala ‘l’ adalah sumber tiruan atau sumber kimia.

Mengapa perlu memilih sumber asli? Supaya lebih mudah diserap oleh badan berbanding sumber tiruan atau sumber kimia kerana jika tidak dapat diserap oleh badan , ini akan menyebabkan toksik kemudan hari dan penyebab kepada wujudnya abnormal sel dalam badan.

Fungsi Vitamin E
• Awet muda
• Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
• Mengurangkan parut
• Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
• Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
• Merawat masalah keintiman
• Merawat masalah seksual lelaki
• Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi

Vitamin E Shaklee dah ditambah dgn GRAPE SEED EXTRACT yg menambahkan lagi khasiatnya dan tahap powernya berbanding vit e yg dulu.grape seed

Kelebihan grape seed extract
• Menyingkirkan radikal bebas
• Mengurangkan radang (inflammatory)
• Membantu kesihatan otak, kulit dan mata.
• Membantu pengedaran mikro dan kardiovaskular.
• Mencegah masalah kelenjar prostat
• Melambatkan proses penuaan
• Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit
• Mencegah kesan negatif yang disebabkan oleh sinar ultraviolet
• Membantu fungsi sistem saraf otak
• Meningkatkan daya pertahanan

TIP
MASKER VITAMIN E

Sebelum tidur

Sapu sebiji vitamin E sebelum tidur..Caranya, vitamin E tu cucuk dgn jarum dan picit perlahan-lahan sampai keluar minyak vitamin E dan sapu keseluruh muka nipis2.

atau

Pagi
Sapu muka dgn plain yogurt dan biarkan selama 5-10min… Memang best..! Atau boleh campur yogurt tu dgn sesudu kecil ESP. Tepek kat muka sampai rasa kulit muka menegang (sampai yogurt tu kering). Besttt sangat masa ni, kalah masker yg kita dok tepek mcm topeng tu… Lepas dah kering tu terus basuh dgn pencuci muka. Memang lembut jer rasa kulit