Cream ruam untuk Luqman~Herbal Blend MPC~

Apa itu Herbal Blend Multipurpose Cream (MPC)?

Apa itu Herbal Blend Multipurpose Cream (MPC)?

  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kak.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
  • Nampak je kecik..tapi item ni hot jugak tau..mcm goreng pisang panas gak… Almaklumlah ade baby kat rumah wajib standby satu tube Herbal cream ni.. Luqman kalau lambat skit tukar pampers bile die ooooo ooook atau dan basah lame..memangla..mesti akan naik ruam..pastu merengek sakit je..manjalah katakan..hihi…kulit lembut, halus muluslah..walhal tak makan sayur dan buah…hmm rahsianya?protin Shaklee(ESP dan Mealshake)..hehhehe)…

    Jom tgk pic luqman..

    Yeah..kami on the way nak ke Hi Tea Jutawan Shaklee..theme fairy tales..

    Yeah..kami on the way nak ke Hi Tea Jutawan Shaklee..theme fairy tales..