~ESP+Hamil/Kesuburan+Milkbooster~

Asyik2 info pasal ESP..dah macam nak termuntah je kan? hihi..

Tahukah Anda?
Sel terbentuk daripada protien? Maka adalah penting untuk mendapatkan protien yang berkualiti tinggi bagi sel baru tumbuh untuk menggantikan sel lama atau sel mati. Sel yang sihat lebih mudah menyerap ZAT & VITAMIN.

Sebab itulah pentingnya kita mulakan dengan ESP dahulu atau kita ambil ESP bersama dengan vitamin lain yang kita nak untuk penyerapan yang lebih baik dan berkesan. Disebabkan promosi yang terbaik dan melampau2 ni, apa kata kita ambil kesempatan untuk beli ESP!!!
hs
mb

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk pertanyaan / konsultansi percuma berkaitan vitamin Shaklee hubungi Murni 012-657 8121 atau 012-429 8121.

GLA vs EPO

EPO vs GLA
EPO diekstrak daripada biji benih tumbuhan keluarga Onagraceae yang berasal daripada Utara dan Selatan Amerika. Pada kebanyakan spesisnya, bunganya berwarna kuning dan terbuka pada waktu petang. Oleh sebab itu ianya dinamakan Evening Primrose Oil.

Ini gambar bunga nye itu..
EPO

Antara GLA (Gamma Linolenic Asid) dan EPO, kenapa GLA lebih baik?

Dalam EPO terdapat GLA iaitu bahan utama dalam membuatkan EPO dikenali. GLA boleh didapati dari ‘vegetable oil’ seperti sunflower seed oil, evening primrose oil,blackcurrent seed oil,borage oil dan hemp seed oil. Kandungan GLA dalam bahan-bahan berikut adalah berbeza iaitu dalam evening primrose hanya ada 8% – 10% sahaja. GLA dari borage oil adalah 15% – 20%. Di dalam GLA juga terdapat Vitamin E dan minyak biji matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6.

GLA Shaklee diperbuat dari borage oil. Lagi power dari EPO kerana kandungan GLA dalamnya adalah lebih tinggi.

Jadi marilah kita bertukar kepada GLA..boleh grab promosi untuk bulan ni..

Untuk pertanyaan / konsultansi percuma berkaitan vitamin Shaklee hubungi Murni 012-657 8121.

GLA Complex ~ Promosi Bulan Julai 2013

Bestnye bulan ni promosi GLA..KHAS UNTUK KESIHATAN WANITA….Muni ingatkan promosi performance drink..Tapi GLA..jom baca skit!!

~GLA di ambil 1 biji 2 kali sehari~

~GLA di ambil 1 biji 2 kali sehari~


Minyak Borage, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan
Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. *

Tiada perisa, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

Untuk pertanyaan / konsultansi percuma berkaitan vitamin Shaklee hubungi Murni 012-657 8121.