~Jordan Aku Datang~ Royal Jordanian

Lamanye Muni nak upload cite pasal Jordan ni kan..Almaklumlah first time Muni nak terbang jauh ke obesea dan free plak tu kan..hihi untung keje gomen yang perlu ditake advantage kan..huhu.

Tarikh Muni bertolak dari Kuala Lumpur ke Jordan adalah pada 25 Mei 2013 jam 0050 menaiki pesawat codeshare MAS iaitu Royal Jordanian…Memang sangat xcited dan berdebar-debar juga masa tu…for the first time Muni nak ke oversea…naik business class…dan nak tinggalkan Luqman selama 10 hari. Dah lama tak outstation, sekali keluar haaa pegi luar negara dan 10 hari plak tu..huwargggghhhhh..Hanya Allah yang tahu betapa seram dan debarnye waktu itu nak tinggalkan family tau!!! Berdoa agar dipermudahkan segala urusan dan selamat pergi dan selamat pulang..aminnn.

Jom layan pic…untuk permulaan perjalananku ke JORDAN!

Di KLIA...menghantar ibu..sob..sob..

Di KLIA…menghantar ibu..sob..sob..


Business Class u..sape nak bagi oit...kalau belum naik gred JUSA!!!

Business Class u..sape nak bagi oit…kalau belum naik gred JUSA!!!


Inilah kapal yang Muni naik...

Inilah kapal yang Muni naik…


Dah duk dlm flight dah..muke mengantuk..ye arr take off time 0050..:P

Dah duk dlm flight dah..muke mengantuk..ye arr take off time 0050..:P


Jamu kacang dulu...arghhhh rindunye..kacang!

Jamu kacang dulu…arghhhh rindunye..kacang!


Die suh makan dulu ye sebelum tido..sambil layan movie..

Die suh makan dulu ye sebelum tido..sambil layan movie..


Bile duk di business class tentulah boleh baring seat tu ye..tapi diorang cakap..MAS punye business class lagi best!! takpe..janji hadoooo dan boleh baring…sebelum sampai Amman..next akan disambung cite SETIBANYA DI AMMAN JORDAN!

Advertisements