~BONUS/CASH SHAKLEE~

Slide1
Di atas adalah Bonus Peribadi yang diberikan kepada kami SID yang benar2 berminat untuk berbisnes dengan Shaklee.. Bukan susah sangat pun, just sharing apa yang kita rasa apabila consume supplement Shaklee ini, atau pun apa yang kita dah gain bile kita sign up sebagai ahli. Contohnya sihat, tenaga, cash bonus, car bonus, free trip!!

Meh nak terang skit pasal jadual tu.

Point = UV
1UV = 3.1 (Semenanjung)
1UV = 3.2 (Sabah & Sarawak)

Mana nak dapat UV tu?

Setiap barang ada nilai UVnya. Jika sign up ahli sila buka order form dan lihat UV..Muni bagisatu cth ..Vita Lea = 23UV

Cara nak kira Bonus Shaklee!!

POINT (UV) x 3.1 x %(percentage based on total UV)

UV ni accumulated setiap bulan ke?

TIDAK accumulated. Total UV dikira setiap bulan pada closing day. Biasanya pada 30/31 hb. Sebab tu kami SID dapat bonus setiap bulan.

Percentage yang mana kita tak???

Mestilah ada target pada awal bulan!! Jika nak 11% kenelah buat 600UV (atau dlm nilai cash sales anda 600×3.15=RM1890…)

Dari bonus 2 angka, naik ke 3 angka dan kini 4 angka, Muni dah rasai, Alhamdulillah syukur kepada Allah perkenalkan Muni dengan upline2 yang hebat membimbing Muni !!

Tak perlu modal yang besar, hanya RM65(tambah postage RM10 = RM75), tapi kalau nak diskaun price kenalah hubungi Murni 012-657 8121. (Baiknya nak register ahli pun Muni bagi diskaun tau apatah lagi produk!!)

Keahlian adalah seumur hidup. Murah dan mudah kan?

Jom jadi Ahli Shaklee!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s