Kurangkan Dengkur dengan Lecithin???

Hihihi..ini pengalaman sendiri tau..Macam mana fungsinya Muni ngan hubby blum kaji lagi…tapi ini betul tau!

Sebut pasal dengkur..kalau suami2 kita tak dengkur mesti tak sah kan? hihihi..samelah Muni pun..hubby tido siang pun dengkur..masa baru2 kawen dulu rasa macam nak tutup je muka die ngan bantal..masa mengandung tak leh tahan..hubby kena tido bilik sebelah..sorry babah…bile dah lelame tu..dah biasa dah..orang kata dah lali dah..huhu..
dengkur

Benarkah Lecithin boleh kurangkan dengkur..betul…tak tipu..hubby makan lecithin ni konon2 nak pecahkan lemakla kan..ye la..dah malas nak pg gym..nak pg swimming tu yang amik lecithin tu..Muni recognize bile malam die dah tak dengkur lagi..kurangla..then pernah stop sebulan passtu die dengkur..huhu..pastu Muni suh makan lecithin semula..kurang dah dengkur..And now..Muni akan ingatkan dia untuk makan lecithin lepas bf dan dinner..hihi..baru i senang lena skit..huhu..

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk pertanyaan / konsultansi percuma berkaitan vitamin Shaklee hubungi Murni 012-657 8121.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s