Vitamin Shaklee Menambah Tenaga Di Bulan Puasa

Alhamdulillah bulan Ramadhan muncul untuk semua umat Islam menunaikan puasa. Bulan yang mulia dan berkat untuk kita melipat gandakan ibadat dan kebaikkan. Alhamdulillah, bile kite berdoa dan meminta di bulan berkat ini, insyaAllah semuanya akan dipermudahkan. Sebut pasal puasa, apa persediaan anda untuk pose ni? Apa vitamin atau makanan tambahan yang boleh diambil untuk memberikan tenaga untuk menjalankan ibadah puasa ini? Muni syorkan vitamin Shaklee, yang selamat dan berkesan insyaAllah.

~Majalah i-Sihat~

~Majalah i-Sihat~


Kepada sesiapa yang setia dengan vitamin2 Shaklee, boleh top up vitamin ape yang dah nak abis tu dan kepada sesiapa yang baru berjinak2 nak menguatkan imun di bulan pose boleh la order.

Ade dah customer yang order ESP. Untuk persediaan pose katenye..selain dari segi mental sebagai persediaan pose ini.

Bagi ibu2 hamil, ibu menyusu dan yang nak slim melim dan mulus gebus di bulan pose memang sangat memerlukan vitamin ini. Selain dapat berpose, dapat meningkatkan kesihatan sepenuhnya.

Bagi saya, saya akan ambil ESP di waktu sahur..semestinye mix dengan fresh milk dan isi kurma..sedap dan segar..pergi kerja maacam tak pose je rase..sihat dan bertenaga. Vitamin lain saya akan ambil selepas buka pose dan sebelum tidur..

Jom bersama-sama saya rasai kelainannya bile kita berpose dan consume vitamin Shaklee ini. InsyaAllah.

Untuk pertanyaan / konsultansi percuma berkaitan vitamin Shaklee hubungi Murni 012-657 8121.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s