Promosi MEI 2013~Shaklee VIVIX>Tonik Anti-Penuaan Terhebat!!!

Terus terang Muni katakan..Muni tak pernah guna Vivix ni..Haiyakk Muni mcm mana u mau jual loh, mcm mana u mau org beli lor..Disebabkan ade promosi bulan ini..Muni akan grab dan kenal pasti ape keistimewaannya..wink wink…

25 Tahun lebih muda tuh..Cayalah!!!

25 Tahun lebih muda tuh..Cayalah!!!


Berbunga hati Muni bile kate 25 tahun lebih muda..hihi walaupun kalau Muni pakai seluar track suit ngan t-shirt org akan kate..adik student lagi ke? haha..meleret senyum i mak..tapi Muni nak minum jugak Vivix ni sebb promo bulan ni kan..nak jugak org kate i student, student, dan student senantiasa..hak hak..

    Tadaaa promo bulan ni!!

Vivix Promo
Apa itu Vivix?
Adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain.

Apa yang terkandung dalam Vivix ni sampai org kate jadi best?
Vivix mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga dari resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan barang semula jadi, tanpa barang tiruan dan perasa tambahan.

Dan suka Muni nak kongsi bahawa, orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tapi kadar penyakit jantung di Perancis tetap rendah. Setelah bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemuai; Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah.

Apa tu Resveratrol?

  • Anti oksidan yang kuat
  • Anti-inflamasi
  • Anti-kanser
  • vivix_3
    Bile dah tau rahsianya, tak kan kita nak pi minum wain merah plak…dah tentu haram kan..so jalan terbaik untuk kita semua adalah dapatkan Vivix. Sebabnya satu hidangan vivix bersamaan dengan 100 gelas wain merah. Dan dan dan yang pasti vivix mendapat sijil halal dari JAKIM.

    Untuk pertanyaan / konsultansi percuma berkaitan vitamin Shaklee hubungi Murni 012-657 8121.

    Advertisements

    Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s